اصغر قهرمانی: اگر با مخربین طبیعت برخورد نشود نه تنها درخت بلکه تمام جانوران موجود در طبیعت را نیز از بین خواهند برد…
🔹️بازتاب دلفان – در این دیدار فرماندار دلفان ضمن تبریک هفته منابع طبیعی بیان داشت: با توجه به اینکه در آستانه هفته منابع طبیعی و درختکاری قرار داریم و طبیعت نیز یک سرمایه حیاتی برای زندگی مخلوقات به شمار می آید و همچنین طبیعت ریه زمین محسوب می شود لذا نگهداری از آن کار بسیار دشواری است که این مهم به عهده کارکنان زحمتکش منابع طبیعی است.
🔹️وی ضمن قدردانی از زحمات این مجموعه اظهار داشت: در نقاط مختلف این شهرستان افرادی وجود دارند که به دور از چشم مامورین حفاظت از منابع طبیعی، سالانه با قطع درختان اقدام به تخریب طبیعت نموده که ما از مجموعه منابع طبیعی انتظار داریم در این خصوص با احدی مماشات نکنند و این افراد متخلف را بدون فوت وقت به مراجع قضایی معرفی نموده تا درس عبرتی باشد برای سایرین
🔹️اصغر قهرمانی تصریح کرد: اداره منابع طبیعی میتواند از مقاطع ابتدایی در مدارس شروع کرده و فرهنگ همیار طبیعت بودن را در جامعه نهادینه کند تا طبیعت دوستی، حفاظت از طبیعت و محیط زیست و درختکاری در میان مردم بیشتر رواج پیدا کند زیرا اگر با مخربین طبیعت برخورد نشود نه تنها درخت بلکه تمام جانوران موجود در طبیعت را نیز از بین خواهند برد، پس باید از طبیعت محافظت کرد تا دوباره احیا گردد.