فرماندار دلفان در این جلسه بیان داشت: تردد در بسیاری از محورهای فرعی و روستایی شهرستان به سختی صورت می پذیرد که همین امر منجر به تصادفات در این محورها می شود.
وی همچنین اظهار داشت: با توجه به اینکه ظرفیت ماشین آلات اداره راهداری در این شهرستان محدود است لذا در این خصوص از مسئولین استانی جهت تجهیز ماشین آلات راهداری جهت رفع نقایص و معایب در این حوزه با ما همکاری نمایند.
اصغر قهرمانی افزود: ۳۰ کیلومتر از محورهای اصلی و ۱۰۰ کیلومتر از محورهای روستایی در این شهرستان نیازمند روکش آسفالت و تعمیرات هستند، زیرا با ادامه پیدا کردن این مشکل در آینده نزدیک حتی زیر سازی هایی که از قبل انجام گرفته نیز تخریب خواهد شد.
وی ادامه داد: شهرستان دلفان نیازمند دو هزار تن آسفالت جهت لکه گیری راه های روستایی جهت مرتفع نمودن مشکلات راه های روستایی است، این امر توجه ویژه مسئولین استانی را می طلب.
وی تصریح کرد: در برخی نقاط از مسیرهای اصلی جهت کاهش تصادفات باید گاردریل نصب شود و همچنین خط کشی مسیر های اصلی و فرعی در مدت زمان کوتاه از دیگر مطالبات مردم این شهرستان است.
قهرمانی در پایان اظهار داشت: با توجه به برفگیر بودن شهرستان دلفان و کمبود ماشین آلات جهت برف روبی در فصل زمستان در زمان مناسب، از مسئولین استانی انتظار می رود ماشین آلات بیشتری را در اختیار راهداری این شهرستان قرار دهند تا در زمان بارش برف در کوتاهترین زمان ممکن مسیرهای اصلی و روستایی بازگشایی گردند.