• امروز : پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024

۴ ویژگی گوشت سالم؛ لزوم استفاده از دستکش هنگام تکه تکه کردن گوشت قربانی

  • کد خبر : 2239
  • 28 خرداد 1403 - 12:32
۴ ویژگی گوشت سالم؛ لزوم استفاده از دستکش هنگام تکه تکه کردن گوشت قربانی

رئیس اورژانس بیمارستان سینا:در پزشکی اصل بر پیشگیری است و مهم‌ترین اقدام برای پیشگیری خرید دام از مراکز معتبر است. حین تکه‌تکه کردن و شستن گوشت حتما باید از دستکش لاتکس که ویروس از آن عبور نمی‌کند، استفاده کنیم و توجه داشته باشیم که هنگام انجام این کار دستمان زخم نباشد زیرا زخم می‌تواند منفذی […]

رئیس اورژانس بیمارستان سینا:در پزشکی اصل بر پیشگیری است و مهم‌ترین اقدام برای پیشگیری خرید دام از مراکز معتبر است.

حین تکه‌تکه کردن و شستن گوشت حتما باید از دستکش لاتکس که ویروس از آن عبور نمی‌کند، استفاده کنیم و توجه داشته باشیم که هنگام انجام این کار دستمان زخم نباشد زیرا زخم می‌تواند منفذی برای ورود باکتری به بدن باشد.

توصیه می‌شود خون دام در سطح شهر جاری نشود زیرا علاوه بر آلودگی و افزایش احتمال بروز بیماری اسراف، اجر قربانی کردن را پایین می‌آورد، بهتر است دام در همان مراکز تحت نظارت ذبح شود.

رنگ گوشت باید صورتی مایل به قهوه‌ای روشن باشد و نباید تیره باشد چراکه تیرگی نشانه بیماری دام و مشکل‌دار بودن گوشت است.

نکته بعدی که باید به آن توجه شود بوی گوشت است، به هیچ وجه نباید از گوشتی که بو می‌دهد استفاده شود.

تنها به وسیله چاقو می‌توان گوشت تازه و سالم را تکه تکه کرد، گوشتی که قوام نداشته باشد، ناسالم است.

لینک کوتاه : https://baztabdelfan.ir/?p=2239

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.