• امروز : دوشنبه, ۱۰ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 1 September - 2025

کلوچه محلی مردم دلفان

  • کد خبر : 3324
  • 29 مرداد 1404 - 16:25
کلوچه محلی مردم دلفان

برساق در دلفان نیز به عنوان یکی از شیرینی‌های سنتی و محلی پخت می‌شود و معمولاً در مراسم و جشن‌ها و به همراه چای یا شیر سرو می‌شود. این نان به دلیل طعم لذیذ و خواص غذایی‌اش مورد توجه است. برخی معتقدند که برساق به دلیل داشتن ویتامین B1 چک۲، آهن و اسید فولیک برای رفع کم‌خونی […]

برساق در دلفان نیز به عنوان یکی از شیرینی‌های سنتی و محلی پخت می‌شود و معمولاً در مراسم و جشن‌ها و به همراه چای یا شیر سرو می‌شود. این نان به دلیل طعم لذیذ و خواص غذایی‌اش مورد توجه است. برخی معتقدند که برساق به دلیل داشتن ویتامین B1 چک۲، آهن و اسید فولیک برای رفع کم‌خونی مفید است. همچنین به دلیل داشتن ویتامین D، کلسیم و فسفر، برای تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها مفید است. 

تمدن_کهن

دلفان سرزمین کاسیت

لینک کوتاه : https://baztabdelfan.ir/?p=3324

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.